WIE ZIEN WIJ

Wij zijn enthousiaste muziekmakers met een grote passie en veel ervaring in het schrijven van muziek in allerlei stijlen. Alles wordt in-house gedaan en gemaakt zodat we de kosten laag kunnen houden. We hebben onze eigen zangstudio in Amsterdam West.

TECHNIEK

Wij hebben de beschikking over een fijne lichte zangstudio in Amsterdam West, een grote studio in Antwerpen Centrum en een fantastische opnamestudio in Brecht. Ook kunnen wij gebruik maken van een grote dansstudio en een werkruimte tot 50 personen in Amsterdam. Daarnaast hebben wij een afmixstudio voor muziek- en video-editing. Wij werken met hoogwaardige apparatuur, (mac)software en plugins.

INVESTEREN

Wij houden van knopjes en kwaliteit. Dat betekent dat wij onze apparatuur en software constant blijven vernieuwen om de beste kwaliteit te leveren. 

ONZE ZANGMICROFOONS

Wij bezitten verschillende mooie zangmicrofoons voor het opnemen. Iedere microfoon heeft zijn eigen kleur en geluid. Ons assortiment op dit moment:

 • Townsend Sphere
 • AKG C414
 • Nuemann TLM102
 • Stagg MCO-7

 

WAAROM MET ONS WERKEN

Omdat dit werk onze passie is. Dat betekent voor jou dat wij meer doen dan je verwacht. We luisteren goed naar je wensen en denken mee. Daar komt bij dat wij je, als vocal coach, begeleiden bij de opnames. Dat krijg je er gratis bij, plus een gratis videoregistratie met plaatsing op youtube.

LOCATIE
de horizon amsterdam

Wij hebben vier locatie in Nederland en drie locaties in Belgie; Brecht (nabij Antwerpen), Bocholt en in Antwerpen (Hoboken). 

MEER WEBSITES

Kijk eens bij onze andere websites:

 • www.vocaltuning.nl 
 • www.jouwblazers.nl
 • www.backingvocal.nl
 • www.instrumentale-versie.nl
 • www.geefeenliedkado.nl
 • www.vocalworkshop.nl
 • www.muziekvideomaken.nl
OPRICHTER

Oprichter en bedenker is Michael. Michael heeft 6 jaar aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem muziek gestudeerd, daarna Kunst- en Mediamanagement aan de HKU. Hij is vocal coach, dirigent van zanggroepen en multi-instrumentalist.

Hij heeft programma’s gespeeld samen met Jenny Arean, Tony Neef, John van Eerd, Paul Haenen, Paul de Leeuw en Karin Bloemen. Hij heeft concerten gegeven in Parijs, London, Munchen, Berlijn, Krakow, Valencia, Brussel en Dublin.

SPOEDKLUSSEN

Indien gewenst kunnen wij met spoed leveren:
binnen 2 dagen een nummer voor je schrijven, het opnemen en afleveren op MP3
binnen 1 dag een liedtekst maken
binnen 5 dagen een muziekvideo opnemen, editen en afleveren

ALS JE VRAGEN HEBT

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.

BETALING

Wij werken met vooruitbetaling. Als je in de studio toch nog iets wilt bijbestellen kan dat met je bankpas. Heel gemakkelijk dus!