Gefeliciteerd, je gaat een zangavontuur met ons aan om je lied te laten schrijven of opnemen. Hieronder staan de voorwaarden. Mocht je nog vragen hebben laat ons dat weten. We staan je graag te woord.

Op je betalingsbevestiging staat een nummer. Deze is eenmalig in te wisselen binnen 1 jaar na afgifte.

Als je opnames komt maken kun je 2 personen begeleiding meenemen. Wil je meer? Laat ons dat weten.

We beschikken in de zangstudio niet over koffie/thee en andere dranken. Neem deze zelf mee indien je daar behoefte aan hebt.

Onze studio is rolstoel toegankelijk. Er is een lift aanwezig.

Indien door onvoorziene omstandigheden van onze kant de opname niet door kan gaan boeken wij gratis je boeking om naar een andere datum.

De genoemde prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven is het niet mogelijk bestellingen te doen via deze website. Ben je een bedrijf neem dan contact met ons op voor meer informatie/prijzen etc.

De opname/videosessie vindt plaats in Amsterdam Westerpark, Hembrugstraat 156. Parkeren kan voor de deur. Parkeerkosten en andere vervoerskosten zijn niet inbegrepen. Op zondag is het vrij parkeren.

Als je zangopnames maakt krijg je je mix, indien gewenst, binnen 24 uur toegestuurd. Anders krijg je hem binnen drie dagen toegestuurd.

Wil je bij je zangopnames een video-registratie? Dat doen wij gratis, of een meer professionele, met greenscreen, vanaf 175,- euro. We zetten het ook op youtube zetten zodat al je vrienden en kennissen ervan mee kunnen genieten. Bij de gratis versie zit aan het begin, het midden en eind een logo/korte advertentie. Mocht je de video zonder logo/advertentie willen kijk dan op: www.letsmakeyoursong.nl/video-zonder-reclame

Je kunt je afspraak maken op telefoonnumer: +31 20-2235742 of mobiel +31 613 2020 88

Je kunt je gemaakte afspraak eenmalig kostenloos verzetten, tot 14 dagen voor de opnames. Daarna zijn de kosten 35,- euro per keer. Mocht je niet komen opdagen vervalt je recht op je boeking. Betaling wordt in dat geval niet terug gestort.

Opnames/videoshoots vinden gedurende het weekend plaats, vanaf vrijdagavond 18 uur tot zondagavond 23 uur. Wil je een andere tijd of gedurende de week overdag maak daar dan schriftelijk een afspraak over met ons.

Indien je in de studio wilt betalen voor extra diensten etc. dan kan dat met een pinpas (maestro). Bij betaling met pinpas wordt 3% pinpaskosten over het totaalbedrag bijgeteld.

Als je een opname boekt bieden wij de backingtrack (muziek zonder zang) gratis aan, indien beschikbaar/vooradig. Deze backingtrack kopen wij van een andere aanbieder en zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit daarvan. Mocht er geen backingtrack verkrijgbaar zijn dan melden wij dat. Je kunt een backingtrack of cover hier laten maken: www.instrumentale-versie.nl

Wanneer je een lied door ons laat maken betaal je voor het werk, niet voor de rechten van de compositie/muziek. Die blijven bij ons, alsmede de masterrechten van de opnames volgens de Wet op de Naburige Rechten. Als je zelf de tekst hebt gemaakt blijven de rechten over de tekst bij jou. Als wij de tekst en muziek schrijven blijven die rechten bij ons. Indien je zelf de tekst en een melodie hebt gemaakt en wij maken daar de akkoorden/harmonie bij dan zijn 75% van de rechten bij jou.

Wanneer je een lied waarvan (gedeeltelijk) de rechten bij ons liggen wilt uitvoeren middels een optreden(s) dan kan dat zonder toestemming. Wanneer je een lied waarvan (gedeeltelijk) de rechten bij ons liggen wilt veranderen/coveren/remixen of gedeeltes ervan wilt gebruiken (samplen) dan is toestemming vereist. Het is ten alle tijden niet toegestaan het lied waarvan wij (gedeeltelijk) de rechten bezitten te verkopen, over te doen, te vermenigvuldigen of anderzijds te verhandelen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van rechthebbenden. Bij vermelding van titel van het lied moeten rechthebbenden altijd vermeld worden.

Bij betaling van de opdracht stem je automatisch in met op deze pagina vermelde voorwaarden.