Voor een klant hebben we dit lied (tekst en muziek) over een gestorven dochter geschreven. In de muziekstijl waar hun dochter van hield. Onze zanger Andy heeft het ingezongen.

In opdracht van FOX Nederland hebben wij de muziek geschreven, de backingtrack gemaakt en de zang opgenomen van deze tv promotie. Te zien op alle FOX tv kanalen.

n onze studio in Brecht werd een jarige verrast met dit fantastische cadeau. Ze wist van niks en zong zo maar ter plekke dit mooie lied ‘Rise’. En dat deed ze prachtig. Gefeliciteerd!

Lize is net getrouwd. En voor dat grote feest en als verrassing voor haar aanstaande heeft ze dit lied bij ons in de studio in Brecht opgenomen.

Voor Mike hebben we deze backingtrack (muziek zonder zang) gemaakt omdat die niet te verkrijgen was. Daarna heeft hij deze zelfgeschreven tekst bij ons opgenomen.

Fleur heeft dit lieve liedje prachtig voor ons ingezongen. We hebben de tekst en muziek gemaakt en de piano partij ingespeeld.

Astrid Callens is een cabaretière. Voor haar monoloog ‘Het is allemaal de schuld van mijn ouders’ hebben we een aantal liedjes geschreven. Dit is er één van.

We hebben alle muziek geschreven en geproduceerd van het kanaal ‘Prins & Puck’, een spannende reeks filmpjes over de belevenissen van Prins en Puck.

Greet kwam bij ons in de studio ni Brecht het bekende ‘Halleluja’ opnemen. Maar dit keer met een volledig Portugese tekst!

Saar en haar dochter Lissy hebben dit liedje ‘Mooi’ van Marco Borsato opgenomen. Na aanleiding van deze video zijn ze uitgenodigd het op televisie in een live show met Marco Borsato zelf gezongen zingen.

Voor de zanger Jos Bosma hebben we de muziek en tekst van dit zomers lied geschreven. We hebben ook de opnames en productie gedaan. En er is later deze vrolijke video bij gemaakt.

In opdracht van een Belgische klant hebben we dit lieve liedje gemaakt voor een pasgeboren dochter. Onze Evelien heeft het heel mooi ingezongen, inclusief de achtergrondkoortjes. .

We hebben dit lied geschreven voor een zanger. We hebben de tekst en muziek gemaakt, de instrumenten ingespeeld en de opnames met de zanger gedaan. En het is een lekker zomers lied geworden.

Door de ouders van groep 8 waren wij gevraagd dit lied in te zingen. De kinderen hebben zelf het lied uitgezocht. En onze Evelien heeft het ingezongen met dit leuke resultaat als gevolg.

Wij hebben dit vrolijk lied gemaakt voor een Belg die zijn vriendin op deze originele wijze het huwelijks aanzoek wilde doen. We hebben tekst en muziek geschreven. En ze heeft natuurlijk ja gezegd!

Fleur kwam in 1 sessie van twee uur 7 nummers opnemen. Fleur geeft hier haar eigen draai aan een lied van Ed Sheeran en eerlijk gezegd vinden wij het beter dan die van Eddie.

Annelies kwam in de studio in Brecht dit lied inzingen voor een speciale gelegenheid. En ze had er veel schik in!

Jorian heeft meerdere liedjes bij ons opgenomen en wilde al heel lang dit Nederlandstalig nummer opnemen. Wij hebben de opnames en mix gemaakt en meteen erna de video.

Voor een vrolijke bruiloft hebben we deze tekst geschreven. En onze zanger Ruben heeft het voor de klant ingezongen. Kijk ook op: www.hetbruiloftslied.nl

Mette kwam dit mooi lied van Adele opnemen voor haar aanstaande bruiloft. Het was een verrassing voor alle aanwezigen. En dat heeft ze prachtig gezongen.

Annemarie heeft zelf deze tekst geschreven. Wij schreven de muziek, speelden de instrumenten in, deden de opnames/mix en maakten de video.

Henk heeft een mooie eigen tekst gemaakt als verjaardagskado van zijn vrouw. Dit op de melodie van ‘You’ve got a friend’. Hij had er erg veel plezier in na eerst wat zenuwachtig te zijn.

We hebben dit lied geschreven Saar. Ze heeft zelf de tekst gemaakt. Wij hebben de muziek geschreven, de opnames en de mix gedaan en bovenstaande video gemaakt. Allemaal in 1 sessie van 2 uur.

We werken met zangers om teksten in te laten zingen. Iwan heeft, in opdracht, het lied ‘Foto van vroeger’ ingezongen op een zelfgemaakte tekst van Cees voor Anita die 40 jaar werd.

De man van Valerie werd 50 jaar en daar moest natuurlijk een lied voor worden gezongen. Tekst hebben wij gemaakt. En natuurlijk de opnames en gratis video. Het erg een fijne verjaardag!

Yvonne wilde haar ouders bedanken. En dat heeft ze op deze persoonlijke manier gedaan. Een prachtig lied zingen. Wij hebben er een video bij gemaakt met foto’s en een mooie boodschap op het eind.

Trisha is 13 jaar en heeft dit mooie lied van Marco Borsato ‘Samen voor altijd’ ingezongen. Het was een kanootje voor haar opa. En ze vond het erg leuk om in onze studio te zijn.