MASTERING

55.00

Bij een mastering gaan we je lied als geheel masteren. Je opnames worden geanalyseerd en het volume geoptimaliseerd. Het geluid wordt frisser, breder en vaak ook luider. Er komt meer geluid uit je speaker en het klinkt voller. Deze prijs is voor 1 track/lied. Voor meer tracks neem contact met ons op.

Categorieën: ,
Lees meer

BUDGET MIX

45.00

Tegenwoordig hebben veel mensen een microfoon thuis, of een microfoon in hun laptop/mobiel. Die microfoons worden steeds beter. Met een beetje goede opnames kunnen wij al een heel mooi resultaat bereiken. Dus als je niet veel budget hebt, of je woont gewoon ver uit de buurt dan is deze budget-mix een goede optie voor je. Je neemt je zang op (alleen zang) en stuurt de opnames naar ons. En wij maken daar een mooie mix (eindresultaat) van. Wij beschikken over professionele apparatuur om je opnames super te maken. En we kunnen ook wat valse of verkeerde noten rechtzetten. Ook best handig… Als je later toch besluit in onze zangstudio te komen opnemen geven we je 15,- euro korting op dat pakket.

Categorieën: ,
Lees meer

PRO PAKKET

1,395.00

Het PRO-pakket is ons meest uitgebreide pakket en unieke kans voor degene die nauw betrokken willen zijn bij het schrijven van hun lied. We bespreken in een persoonlijk gesprek in onze studio je wensen t.a.v. de tekstinhoud en je muziek voorkeur. Daarna maken we de tekst en presenteren die aan de piano met een eerste opzet van de muziek in jouw bijzijn. Er is dan alle tijd om aan de piano je wensen door te spelen en bij te schaven en wellicht je eigen ideeën toe te passen. Als het lied af is presenteren we dat in jouw bijzijn. Zo wordt je nauw betrokken bij het creëren van je eigen lied. We publiceren je lied op alle stream- en verkoop platform zoals Spotify, iTunes, Deezer, Amazon Music, Youtube Music etc. Verder zit in het pakket:

-tekst schrijven
-muziek erbij schrijven
-piano backingtrack
-oefenentrack met zang
-opnames maken van het lied
-mix en mastering
-drie contact/overleg momenten
-vocal coach aanwezig bij de opnames
-video registratie

-distributiepakket (300 verkoop/stream locaties)

Wij schrijven een tekst, maken er de muziek bij. Wij leveren een piano-backingtrack plus een oefentrack (met zang) aan zodat je thuis kunt oefenen. Daarna kom je bij ons om de opnames te doen. Wij mixen en masteren je lied en leveren het af als MP3 en WAV. Je krijgt er gratis een video-registratie bij. Die zetten we voor je op youtube.

Lees meer

BACKINGTRACK MAKEN

195.00

Wij maken een backingtrack van het nummer wat je wilt zingen. Dat kan een bestaand nummer zijn, maar ook een nummer wat je al zelf hebt gemaakt en waar je instrumenten bij wilt hebben. De prijs is een vanaf prijs. In deze basis zit: drums, bas, gitaar, piano en pads. Wil je er ook strijkers (violen) en/of blazers bij dan zijn er meerkosten. Meer informatie vindt je hier: www.instrumentale-versie.nl

Categorie:
Lees meer

VIDEO BIJ LIED

395.00

Je wilt een muziekvideo bij je eigen nummer. De mannen van muziekvideomaken.nl filmen van verschillende kanten/angles zodat ze over verschillende beelden beschikken om er een leuke video van te maken. Duur: 1,5 uur. Prijs is inclusief ontvangst, video-opnames, gebruik apparatuur, editen en aflevering. Indoor met greenscreen. Kijk voor meer info op: www.muziekvideomaken.nl

We kunnen ook tijdens opnames een video maken. Klik voor de verschillende opties hier.

Lees meer

TEKST SCHRIJVEN

75.00

Je wilt graag een eigen tekst op een bestaand lied schrijven maar je komt er niet uit? Of je wilt de tekst voor een heel nieuw lied laten schrijven? Laat onze tekstschrijvers dat voor je doen! Geef ons door om welk nummer het gaat en onze schrijvers maken er een pakkende tekst van. Je krijgt een formulier toegestuurd waar je alle informatie in kwijt kunt. Klik hier voor voorbeelden van teksten die door ons gemaakt zijn. Deze prijs geldt niet voor een raptekst/bestaand lied met een rap erin. Indien (een deel) van je tekst een rap is dan kun je die als extra optie bijbestellen.

Categorie: Tags: ,
Lees meer

MUZIEK BIJ TEKST

175.00

Wij schrijven de muziek bij jouw tekst. Hiervoor stuur je je tekst naar ons op samen met wat voorbeelden van liedjes die je mooi vindt en die bij de tekst passen. Je krijgt van ons binnen een aantal dagen een eerste opzet. Na goedkeuring wordt het hele lied voor je gemaakt. De prijs is voor een lied met piano backingtrack (muziek). Hieronder kun je meer instrumenten bijbestellen.

Lees meer

COMBI PAKKET 1

295.00

Combi pakket 1 is voor degene die een heel eigen lied willen laten maken. Inclusief is:

tekst schrijven
muziek erbij schrijven
piano backingtrack
oefenentrack met zang
opnames maken van het lied
mix en pre-mastering
Wij schrijven een tekst, maken er de muziek bij. Wij leveren een piano-backingtrack plus een oefentrack (met zang) aan zodat je thuis kunt oefenen. Daarna kom je bij ons om de opnames te doen. Wij mixen je lied en leveren het af als MP3.

Je krijgt er gratis een video-registratie bij (alleen Brecht en Amsterdam). Die zetten we voor je op youtube.

Klik hier voor meer info onze unieke nieuwe (alleen in Amsterdam) microfoon (info). Hieronder kun je aangeven of je zang correctie (zuiver zingen) naderhand wilt laten toepassen.

Lees meer

Lorem ipsum ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.re