MAAK EEN VIDEO BIJ OPNAMES

VIDEO BIJ EIGEN LIED

Als je bij ons opnames komt maken krijg je er een gratis videoregistratie bij. Daar zijn wij helemaal uniek in en dat ziet er zo uit: youtube voorbeeld En dat is dus helemaal gratis!

Vanaf nu bieden wij meer mogelijkheden:

1) We kunnen dezelfde video voor je maken zonder ons logo etc. Je krijgt dan een eigen intro met naam etc. De kosten daarvan zijn 45,- euro. Dat ziet er zo uit: youtube voorbeeld

2) Je kunt tegen betaling van 65,- euro een leuke greenscreen-video laten maken zoals deze: youtube voorbeeld. En een meer uitgebreide versie kost 125,- euro. Je krijgt dan meer overgangen en kleurcorrectie.

3) En je kunt kiezen voor een volledige fijne video met overgangen en meer edit-werk. Dat kost 245,- euro en ziet er dan zo uit: youtube voorbeeld

4) Video op locatie? Kijk hier voor meer mogelijkheden en prijzen: www.letsmakeyoursong.nl/eigen-video

Je kunt tijdens de opnames een beslissing nemen welke video je wilt. Als er meerkosten zijn dan kun je in de studio afrekenen met pinpas.

Waarom een video? Omdat dat er leuker uitziet. Het is fijn om de zanger(es) te zien die het zo mooi zingt. Meer dan 85% van de mensen kijkt liever een video dan dat ze alleen naar een muziekvoorbeeld luisteren. Het genereert veel meer bezoekers en dus ook reacties/likes.

Kijk op ons youtubekanaal voor meer voorbeelden: www.youtube.com/c/letsmakeyoursongnl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *