een muziekvideo is duur

Een muziekvideo maken is een dure grap. Je moet cameramensen inhuren met dure camera apparatuur. Kijk eens op internet, een muziekvideo kost al gauw 1000,- euro. Dat is mooi als je het geld er voor hebt. Wij bieden een alternatief voor degene die een mooie muziekvideo willen maken maar geen groot budget hebben. Maak je eigen video!

het alternatief

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Daar zit doorgaans een goede camera op. En daar kan je al hele fijne video’s mee maken. Onze oplossing is simpel; maak je eigen video opnames. Dat kan buiten, binnen, op vakantie, bij je thuis, in de oefenruimte, overal waar je zelf wilt. Stuur die opnames naar ons op en wij maken er een muziekvideo van. Helemaal in de sfeer die jij wilt. Jij hebt de regie. Simpel en betaalbaar.

wat kost dat

Als je zelf je video’s maakt dan betaal je alleen voor de edit. Wij gebruiken je videobeelden om er een muziekvideo van te maken. Wij doen dat in onze video-edit-room. Onze basisprijs is 295,- euro. Dan bewerken we je videobeelden, editen die, maken een mooie intro en uitro, passen kleurcorrectie toe en leveren het bestand aan, klaar voor youtube.

waar moet je aan denken?

Om een goede muziekvideo te maken zijn een aantal dingen belangrijk. 

  • maak de video in ‘landscape’ mode (dwars), nooit rechtop
  • gebruik genoeg licht, vooral bij binnenopnames
  • fotomateriaal kunnen we ook gebruiken
  • maak de video onder dezelfde, of twee dezelfde omstandigheden (binnen, buiten, zonnig, regen)
  • lever video’s aan die de volledige lengte hebben van de muziektrack. Dat is belangrijk voor het synchroniseren van de video’s. Dus geen korte video’s van een paar seconden
  • zorg dat de muziek goed te horen is op de video, dat is belangrijk voor het synchroniseren
  • zorg voor een leuke afwisseling van wijde shots en close-ups
  • geef bij ons aan welke sfeer je wilt. Dat kan zijn donker, licht, dromerig, snelle edit, slow morion etc. Stuur een link van een bestaande video die je er mooi bij vindt passen (een zgn ‘referentie’ video)

Bovenstaande video is gemaakt door de zanger zelf, met een iPhone. De gemaakte beelden zijn naar ons gestuurd en wij heb de muziekvideo gemaakt. Prijs: 295,- euro

heb je nog vragen? laat het ons weten! we staan je graag te woord

nog geen opname? neem bij ons voor 75,- euro je lied op in onze zangstudio